Vincze Lilla és a Napoleon Boulevard

TUN_5652

A Napoleon Boulevard 2010-ben ünnepelte 25. évfordulóját a Syma Csarnokban, és a tavaly lett 30 éves. Közben megjelent a felújított Best of Napoleon Boulevard című CD-jük, illetve egy új lemezük is Világfalu címmel.

Önmagukról és legutóbbi szerepléseikről így nyilatkozott Vincze Lilla énekesnő: „Igyekszünk megújulni és korszerűen megjelenni a színes magyar pop-rock zenei palettán, ahol generációk zenei világa találkozik.”

A legismertebb és legkedvesebb, sikeres dalokat adják elő, de természetesen néhány új dallal is kedveskednek közönségüknek. Íme néhány jellegzetes, napoleonos melódia a repertoárjukból: Európa visszavár; Szállj velem; Júlia; Mylord; Bicikli; Uram, segíts; Fogd meg a kezem; Ugye eljönnek ma a repülők, Legyetek jók, ha tudtok.

Az együttes jelenlegi tagjai: Vincze Lilla (ének), Pócs Tamás (basszusgitár), Gilián Gábor (dob), Nagy Zsolt (billentyűs hangszerek), Tasi Ádám (fuvola), Vámos Zsolt (gitár).

Hangoljunk koncertjükre az alábbi számokkal: Júlia nem akar a földön járniSzállj velemMylordFogd meg a kezemTitkok kertje

Kérlek, ne félj! ‒ Az 1986. évi Interpop Fesztivál győztes dala.