Asociația Clujul Comoară

Asociația Clujul Comoară organizează în perioada 16-23 august 2014 a VI-a ediţie a evenimentului Zilele Culturale Maghiare din Cluj, un festival de 8 zile cu intrare liberă la toate activitățile susținute. Festivalul îşi propune, ca și în anii precedenți, prezentarea şi promovarea tradiţiilor culturale maghiare din Transilvania, valorificarea potențialului turistic al Clujului, cooperarea interculturală, dar şi atragerea publicului român, punând bazele unui dialog cultural foarte important pentru câştigarea statutului de Capitală Culturală Europeană 2021. Asociația noastră va contribui cu toate resursele posibile în cadrul proiectului Capitala Europeană a Tineretului Cluj 2015.

Membrii consiliului de conducere al Asociației Clujul Comoară sunt:

- GERGELY Balázs, arheolog, președintele Asociației Clujul Comoară

- KÖTŐ József, istoric de teatru, fost director al Teatrului Maghiar de Stat Cluj, fost deputat (decedat în februarie 2015);

- SZÉP Gyula, director, Opera Maghiara din Cluj;

- FEKETE Emőke, jurist, fost vice-președinte al Consiliului Județean Cluj;

- SZÉKELY István, politolog;

- VADAS László, regizor de teatru;

- CSIGI Levente, director economic, editura Kriterion.

Membrii consiliului de conducere ai asociației s-au implicat și sunt implicați datorită profesiilor lor în organizarea diferitelor evenimente culturale, precum și în organizarea Zilelor Culturale Maghiare din Cluj. Echipa organizatorică este constituită din aceleași persoane care au coordonat edițiile precedente ale Zilelor Culturale Maghiare din Cluj, reușind an de an să atragă un număr foarte mare de organizații partenere, respectiv sute de voluntari.

Echipa organizatorica operativa se compune din:

1. GERGELY Balázs, inițiatorul Zilelor Culturale Maghiare din Cluj, președintele asociației organizatoare

2. SÁNTA Levente, directorul festivalului

3. SZABÓ Lilla, director programe

4. SZÁSZ Péter, fundraising și marketing

5. Dora MIRCEA-RADU, PR si comunicare

6. KERESZTES Sarolta, PR si comunicare

7. MÉSZÁROS Timea, ofițer de presă

8. DOBRA Imola, office manager