Târg de vinuri

Perioada: 19-23 august 2015.

Locaţia: str. Emmanuel de Martonne, situată între Casa Universitarilor şi clădirea centrală a Universităţii „Babeş-Bolyai”.

Informaţii generale:

 

În cadrul Târgului de Vinuri îşi vor oferi spre degustare şi vânzare produsele chiar mai mulţi oenologi decât în anii precedenţi. Cei care se vor prezenta cu ocazia degustărilor desfăşurate în Restaurantul Agapé, vor participa, beneînţeles, şi la târg. Acesta va mai găzdui şi un stand pentru degustarea şi vânzarea diferitelor pălinci şi două standuri pentru gustări.

 

În cadrul Târgului de Vinuri se vor folosi pentru degustare în mod obligatoriu paharele asigurate de organizatorii festivalului! Acestea se pot obţine în schimbul unei garanţii, la standul asociaţiei Borvadász Társaságsau la standul (de) Informaţii. Returnarea paharului în schimbul garanţiei se va face tot la unul dintre aceste două standuri.

 

La standul asociaţiei Borvadász Társaságşi la standul (de) Informaţii va funcţiona câte un spălător pentru pahare, fiind astfel posibilă şi schimbarea paharului pentru degustare cu unul curat.

 

Degustări de vin

Perioada: 17-23 august 2015.

 

Locaţia: Restaurantul Agapé – crama situată pe str. Iuliu Maniu nr 6.

 

Organizator: Societatea „Borvadász”

 

INFORMAŢII GENERALE

 

Programele încep în fiecare zi la ora 18. Crama se va deschide la ora 17,30.

Sâmbătă vom avea o degustare şi de la ora 15. Cu această ocazie, deschidem la ora 14,30.

Ocuparea locurilor va fi în ordinea sosirii.

Preţul unei degustări este de 10 lei. În plus – contra unei garanţii – veţi primi un pahar de degustare, pe care-l puteţi restitui după program.

La evenimentul viti-gastronomic de duminică, 23 august, este necesară o rezervare anterioară. Invitaţiile se pot procura de la pavilionul de informaţii din cadrul Curţii de vinuri/Borudvar, începând cu data de 19 august.

Citește mai departe: Degustări de vin