Știri

 
 

Video

Koncz Zsuzsa

Duminică, 23 august, 21:00 - Piața Unirii

Koncz Zsuzsa a devenit cunoscută în Ungaria prin participarea la prima ediţie a concursului Ki mit tud (Cine ce ştie, concurs de talente, Televiziunea Ungară, 1962). Din anul 1963 cântă ca amatoare cu formaţiile Omega, Illés şi ulterior, Metró. A obţinut primul mare succes în 1966, cu piesa Rohan az idő (Timpul aleargă). Albumele sale au fost înregistrate, la început, cu trupa Illés, iar ulterior cu Fonográf. De la desfiinţarea Fonográf, lucrează cu cei mai buni muzicieni de studio din Ungaria. Piesele sale sunt compuse de cei mai recunoscuţi compozitori maghiari, versurile fiind, de obicei, ale lui Bródy János. Palmaresul ei cuprinde zeci de albume, discuri de aur şi distincţii. A avut succes la nenumărate festivaluri in Ungaria şi din alte ţări, a concertat şi a participat la emisiuni TV.

Cariera lui Koncz Zsuzsa continuă la aceeaşi cote înalte. Aşa cum spune artista, pentru ea „nu există nimic mai important decât comunicarea permanentă cu publicul, concertele, care sunt, de fapt, părţile unui dialog muzical continuu despre viaţă, despre întâmplările vieţii: despre tot ce este interesant, incitant, despre ceea ce se petrece cu noi, în jurul nostru, ce ne-am dori, ce ar putea să fie, ce ar fi putut să fie.”

În concertul ei, care se anunţă memorabil, se vor auzi o serie de cântece îndrăgite de mulţi, cum ar fi Valahol egy lány (Undeva, o fată), Ég és föld között (Între cer şi pământ), Jöjj, kedvesem (Vino, dragul meu) sau Ha én rózsa volnék (Trandafir de-aş fi și multe altele.

Linkek:

http://www.konczzsuzsa.hu/ 
https://www.facebook.com/koncz.zsuzsa?fref=ts 

Ahogy lesz, úgy lesz (Ce va fi, va fi):

Ég és föld között (Între cer şi pământ):

Mama, kérlek (Mamă, te rog):

Valaki mondja meg (Cineva să-mi spună):

Ha én rózsa volnék (Trandafir de-aş fi) – Bródy:

Evenimente recomandate

Organizator

Kincses Kolozsvar RO

Sponsori oficiali

Finanțatori instituționali

Sponsori principali

Parteneri principali

Partener bere

Partener publicitate / Partener auto

Parteneri apă/răcoritoare

Partener Profesional

Partener tehnic

Parteneri Media

Parteneri tineret