Ma délben átadják az Ifjúsági Pavilont is a Kolozsvári Magyar Napokon

Ifjak fiatalságuk miatt, idősebbek fiatalodni térjenek be bátran!

A megnyitón sor kerül a Pavilon bemutatására, amelyet egy fiatal műszakis csapat tervezett meg és vitelezett ki, illetve az ebben történő program bemutatására is.

Augusztus 20-23. között sor kerül a Kolozsvár 2015 Európa Ifjúsági Fővárosának egy újabb eseményére: az Ifjúsági Pavilon programjaira. A 6. Kolozsvári Magyar Napokon egy kiemelt helyszínre szerveztük az ifjúsági pavilont, amelynek megnyitójára augusztus 20-án 12 órától kerül sor. A pavilon helyszíne a Deák Ferenc utca eleje, a Főtér és a Deák Ferenc utca találkozása.

Lesz magyar feltalálók, ötnyelvű kiállítás a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum szervezésében, Chill Zone, benne társasjáték és olvasósarokkal, henna és testfestés; csocsó, Mi fán terem a cserkészet? – kisfilm bemutatók, kiállítással összekötve, a Romániai Magyar Cserkész Szövetség szervezésében, utcazene, tánc, a XIX. ODFIE Színjátszó találkozó díjnyertes csapatának az előadása, ETDK résztvevők és cserediákok beszámolói valamint minden napra beszélgetések neves meghívottakkal.

Link (2015.08.20)