Magna Cum Laude

Augusztus 18., kedd, 21:00 - Főtéri színpad

A Magna Cum Laude zenekar 1999 nyarán Mezőtúron alakult gyulai zeneszerető barátokból. Egy egy hónapon át tartó huzamosabb próbaidőszakot követően a zenekar egy országos tehetségkutatón mérette meg magát, amit sikeresen megnyertek. Három nap alatt elkészült az első négy számot tartalmazó demó felvétel, melyet egy féléves keresés után eljuttattak a nagyobb kiadókhoz. Így váltak Magyarország egyik legnépszerűbb pop-rock zenekarává, mely tavaly ünnepelte fennállásának 15. születésnapját. Dalaik kiforrottak, érzelemgazdagok, lendületesek, hűen tükrözik a zenekar erejét, ötletgazdagságát. A banda a kluboktól egészen a legnagyobb fesztiválokig eljutott, és számtalanszor bizonyította, hogy mindenfajta közönséget képes meghódítani. Mára a zenekar sok rendezvény kiemelt attrakciójának, a fesztiválok állandó nagyszínpados fellépőjének számít.

A fiúk az utóbbi években – a hazai szakmai sikerek mellett – sorra aratják a külföldi babérokat. Dublin, London klubjai, illetve a jordániai Amman egyik antik amfiteátruma után a Magna Cum Laude újabb nemzetközi fellépésekre készül.

Mező Mihály (ének), Szabó Tibor (gitár) és Kara Mihály (basszusgitár) Lesták Marci billentyűssel és Török Máté dobossal kiegészülve egyszerre a mély tartalmú, elgondolkodtató dalok előadója és a ház oldalát is kirúgó fiatalos, lendületes közönségkedvenc, népszerű bulibanda.

Linkek:

http://www.magnacumlaude.hu/ 
https://www.facebook.com/magnacumlaudezenekar/info?tab=page_info 

Színezd újra:

Vidéki sanzon:

Köszönet:

Gondatlanságból elkövetett emberölelés:

Pálinka dal: