Aplicație Mobilă

Aplicație Mobilă Zilele Culturale Maghiare din Cluj kmn_web_app_page_hero_image

Folosirea aplicației este cea mai eficientă metodă de a afla informații despre programul divers și plin de culoare al Zilelor Culturale Maghiare din Cluj, care au ajuns la a șaptea ediție. Găsiți ușor și rapid tot ce merită știut despre evenimente, într-un singur loc.  

Descărcare:

app_store   google_play_store
ic_program

Program

Utilizatorii pot alege din gama diversă de evenimente ale ediției din acest an. Programul apare filtrat pe zile, iar căutarea vă ajută să găsiți cu ușurință toate evenimentele care vă interesează.

ic_kedvencek

Favorite

Vă puteți alcătui un program personalizat, marcând evenimentele ca favorite. Înainte de începerea acestora, aplicația poate trimite o notificare despre evenimentele selectate.

ic_esemeny_infok

Detalii evenimente

Informații utile despre evenimente: oră, locație pe hartă, scurtă descriere. Puteți împărtăși un eveniment cu prietenii sau îl puteți salva ca favorit.

ic_szures

Filtru

Cu ajutorul filtrului, puteți naviga mai ușor între cele 500 de evenimente ale acestei ediții. Acestea pot fi filtrate după timp, loc, tipul evenimentului și organizator.

ic_media_hirek

Media, știri

Cel mai simplu mod de a fi la curent cu noutățile despre ediția din acest an. Bucurați-vă de articole, reportaje și galerii foto ale evenimentelor într-un singur loc.

ic_halcyon_mobile_bird_only

Halcyon Mobile

Aplicația a fost creată de sponsorul Zilelor Culturale Maghiare din Cluj, Halcyon Mobile. Așteptăm recenziile utilizatorilor pe App Store și pe Google Play!