Mobil Applikáció

Kolozsvári Magyar Napok 2016 Mobil Applikációkmn_web_app_page_hero_image

Az applikáció használata a leghatékonyabb módja annak, hogy könnyen és gyorsan szerezzünk információkat a Kolozsvári Magyar Napok 7. kiadásának színes műsor kavalkádjáról, programajánlatáról. Egy helyen találunk mindent, amit tudnunk kell és tudni érdemes.  

Letöltés innen:

app_store   google_play_store
ic_program

Program

Az érdeklődők kedvükre válogathatnak az idei kiadás változatos rendezvényeinek kínálatából. A program napi lebontásban jelenik meg, a kereső segítségével pedig könnyen találunk nekünk tetsző eseményeket.

ic_kedvencek

Kedvencek

Az ajánlóból kedvencnek jelölt rendezvényekből egyéni fesztiválprogram állítható össze. Az ide válogatott események kezdete előtt az alkalmazás értesítést is tud küldeni.

ic_esemeny_infok

Esemény infók

Hasznos információk minden rendezvényről: időpont, helyszín térképes segítséggel, rövid leírás. Megoszthatunk egy eseményt ismerőseinkkel, valamint hozzáadhatjuk a kedvencekhez is.

ic_szures

Szűrés

Az idei kínálat mintegy 400 programpontja közti böngészést könnyíti meg a szűrés. A találatok név, időpont, helyszín, rendezvénytípus és szervezők szerint is szűrhetőek.

ic_media_hirek

Média, hírek

Megkönnyíti az idei kiadással kapcsolatos hírek, események követését. Az egymást váltogató programokról megjelent cikkek, beszámolók tallózhatóak, valamint a fesztiválról készült fotógalériák is itt találhatóak.

ic_halcyon_mobile_bird_only

Halcyon Mobile

Az applikációt a Kolozsvári Magyar Napok támogatója, a Halcyon Mobile készítette. Várjuk a felhasználók értékeléseit az App Store illetve Google Play áruházakban!